Hjemmetræning

IMG_1453Vi har nu 3 hjemmetræningsforløb i gang: et i Vordingborg Kommune, et i Faxe Kommune og et i Næstved Kommune. Vi har derfor nu en del erfaring med både ansøgningsfasen og med opstart af programmet. Forældrene udtrykker stor tilfredshed med programmet.

Nyhed Vi tilbyder også Mitii  – Move it to improve it! Mitii er et online baseret individuelt tilpasset træningssystem. Træningen tilbydes til børn og unge fra ca. 7 år. Træningsperioden er 12 – 16 uger hvor der trænes næsten dagligt i 20 – 45 min.

Se mere på: www.mitii.com

Se folderen om hjemmetræning. Klik her.

Barn i Bevægelse bruger programmet Podio, som dokumentationsredskab – her er det muligt for forældre, terapeuter og andre personer omkring barnet at følge med i dokumenteringen af træningen, de mål der bliver sat, samt status beskrivelser og testning.

www.podio.com

 

Forældre til barn der har fået bevilget hjemmetræning efter § 32:

Solvej har været ergoterapeut for vores dreng, der har særlige behov, i over 3 år. Med sit rolige og respektfulde væsen har Solvej skabt en unik relation med vores dreng, der ellers har haft svært ved at acceptere nye mennesker i sine omgivelser. Solvej har med stort engagement og professionalisme hjulpet med at åbne vores drengs verden op: Fra at være en sensitiv dreng, der ikke tålte mange påvirkninger og som havde en snæver verden at gebærde sig i, til nu at være en livlig og interesseret dreng, med større kontakt til sin omverden og mere overskud til at klare ydre påvirkninger. Ved målrettet og individuel veltilrettelagt træning har vores dreng udviklet sig både motorisk og socialt. Ydermere har Solvej været en stor ressource i samarbejdet med kommunen. Solvejs viden om social lovgivning på børneområdet har været med til at hjælpe og igennem det kommunale system og med sine input har hun gjort os opmærksom på muligheder, vi ikke vidste eksisterede.

Samarbejdet med Solvej er en fornøjelse – ikke kun for vores dreng, der elsker hende – også for os som forældre.