Praktisk information

Praktisk information

Praktikken er heldags praktik, hvor mødetiden ligger mellem kl. 07.45 og 17.00 mandag til fredag. Ved længere praktikperioder, på 4 uger eller derover, vil der 1-2 søndage i perioden være mødepligt fra kl. 08.45-12.00.

Det vil variere fra dag til dag, hvornår Du/I møder og har fri. Inden praktikkens start, vil Du/I modtage et skema, med mødetider. I den forbindelse gør vi opmærksom på at, at der kan forekomme ændringer på de udsendte skemaer, disse ændringer vil Du/I, modtage hurtigst muligt.
Det nøjagtige timetal planlægges indbyrde mellem den studerende og den kliniske underviser, dog minimum 30 timer ugentligt.

Du/I vil deltage i Barn i bevægelses daglige rutiner, der bl.a. inkl. hjemmebesøg, træning af børn, Stimulastik og svømning. Der vil også være dage, hvor mødestedet ikke er på Barn i bevægelses faste adresse, bl.a. er der en dag i København og i Næstved.

Hos Barn i bevægelse bæres der ikke uniform, den studerende møder derfor op i eget tøj. Det anbefales dog at det pågældende tøj er noget, hvor Du/I kan være aktiv i, både komme ned på gulvet og i bevægelse.
Der mulighed for at anvende køleskab og microovn, når vi opholder os på nedenstående adresse. Barn i bevægelse er en privatejet virksomhed og befinder sig, derfor i et privat hjem.

Det er vigtigt at Du/I kontakter Natasha Aa. Andersson senest 2 uger før praktikstart: natasha_aa_k@hotmail.com. Husk at oplyse fulde navn og cpr.nr i mailen, da der skal søges børneattest.

Barn i bevægelse holder til på Gedservej 138, 4800 Nykøbing F.

Scroll til toppen